©2015 MS Jonna

  • Facebook Basic Black
  • Black YouTube Icon
  • Black LinkedIn Icon

REFERENSSEJÄ

Olen monipuolinen ja joustava markkinointikumppani. Toteutan mielelläni ideoitasi, ideoin kanssasi ja puolestasi.

 

Asiakkailleni olen tehnyt mm. sisällöntuotantoa, pakkaussuunnittelua, logon ja ilmeen suunnittelua, kotisivuja, painotuotteita, markkinoinnin suunnittelua, uutiskirjekampanjoita, ja paljon muuta.

 

Olen koonnut tälle sivulle joitakin asiakkaitani ja töitäni. 

HUB Otonkulma

 

Koordinoin projektia, jossa perustimme Mikkeliin ensimmäisen yhteisöllisen työtilan HUB Otonkulman. Luonnollisesti olen tehnyt Hubille mm. logon ja nettisivut ja muuta mainosmateriaalia.

 

 

Lihaniekka

 

Lihaniekka on korkealaatuisia lihatuotteita valmistava yritys.

Suunnittelen heille painotuotteita, kuten roll-uppeja, lehti-mainoksia jne.

Olen tehnyt Lihaniekan responsiiviset, kaksikieliset nettisivut - johon tuotan myös sisältöä.

Luon sisältöä Facebook-sivuille sekä suunnittelen ja toteutan toimivaa Facebook-mainontaa.

 

 

Saimaan autopiste

 

Saimaan Autopiste Oy on uusi autojen välitysliike Mikkelissä. Tein yritykselle visuaalisen ilmeen ja nettisivut, graafisen suunnitelman, logon, käyntikortit ja roll upin.

 

 

responsive-design_saimaanautopiste.png

DeliMax

 

DeliMax on mehutiivisteitä valmistava kasvuyritys. Olen tehnyt heille responsiiviset ja optimoidut nettisivut, joita myös ylläpidän. Hallinnoin tuotetietoja ja vastaan mm. uutiskirje kampanjoista.

Teen myös mehujen etiketit, tuotekortit ja muut tarvittavat markkinointimateriaalit, sekä tuotekuvaukset. 

Osallistun myös markkinoinnin suunnitteluun ja teen markkinaselvityksiä.

 

Omakodit

Mikkeli

 

Omakodit eli Itä-Suomen Asuntokeskus LKV palvelee kaikissa kiinteistönvälitykseen ja kodin vaihtoon liittyvissä asioissa. Teen heidän kanssaan tiivistä yhteistyötä niin markkinoinnin suunnittelussa, kuin toteutuksessa. Olen tehnyt esimerkiksi asiakirjapohjia, käyntikortteja, lehtimainoksia, facebookkia yms.

 

Tunnuksen suunnittelu

 

Suunnittelen myös logoja ja visuaalisia ilmeitä. Tunnuksen suunnittelussa voidaan lähteä liikkeelle siitä, että asiakkaalla on esimerkiksi piirustus omasta ideastaan, tai voit jättää suunnittelusta vastuun täysin minulle ja yllättyä. Lähetän valmiin tunnuksen aina värillisenä, mustana ja negatiivina - vektorikuvana sekä taustattomana kuvatiedostona.

 

FH Invest Oy

 

FH-Invest on kiinteistöalan moniosaaja, joka rakennuttaa liikekiinteistöjä sekä kerros- ja rivitaloja. Hoidan FH Investin markkinointia kokonaisuudessaan. Olen tehnyt Investille mm. nettisivut www.fhinvest.fi sekä www.fhrakentajat.fi. Teen heille myös paljon uudiskohteiden markkinointia. Kohteille tehdään usein esite, nettisivut, työmaataulu, tunnus, lehti- ja nettimainoksia sekä suoramarkkinointikirjeitä.

 

Kauppapaikka Otonkulma

 

Otonkulmalle suunnittelin markkinointikampanjan, visuaalisen ilmeen ja logon, speekin radiomainokseen, lehtimainoksen, esitteen, sekä laskeutumissivun nettiin.

 

Flyereita, julisteita & mainoksia

 

Flyereita ja esitteitä teen joko valmiista sisällöistä tai teen flyerin suunnittelun lisäksi myös sisällöntuotannon asiakkaalle, kuten näissä esimerkeissä.